Kennelträffen 2020

Den första träffen är nu till enda och jag är sååå nöjd. Lördagen 8/8 användes för skojtävlingar inom lydnad, viltspår, utställning och jaga rc-bilen. Vädret var lite väl varmt men med hjälp av vatten och skugga så gick det kanonbra. Alla 3 närvarande valpar med ägare deltog i alla 4 grenarna, syrran deltog även med familjens flatte. Platsen jag valt var Norrhund AB:s fina hägn strax utanför Uppsala då det är gott om plats, väl inhägnat (viltstängsel) samt väldigt trevlig och kunnig personal. Kvällen avslutades med grillning.

Söndagen tillbringades på skutskärs bk för mentalbeskrivning hund (Mh) vilket alla 4 tog sig igenom alldeles utmärkt. Jag var sjukt nervös över att släppa Trissan. Inte för att hon skulle springa bort utan mer för att hon skulle rejsa runt och vara såpass svår att få tag på så att testet skulle behöva brytas, men hon skötte sig jättebra. När Mh:t var över hade vi bara prisutdelning för den sammanräknade ställningen kvar att göra. Då skulle även första inteckningen i kennelns vandringspris göras också. Som avslutning var det kräftskiva för den som ville.

Jag är alldeles fantastiskt stolt över mina duktiga valpköpare och deras fina, väldigt duktiga och trevliga hundar. Jag är så glad att dom hamnade hos just er och ni har gjort ett fantastiskt jobb med dem. Lugna, följsamma, trevliga hundar med en jättefin jaktlust. 

Jag hoppas verkligen att jag lyckats förmedla till er hur stolt jag är över er och hundarna.

Samtliga visade en enormt fin jaktlust och jagade rc-bilen av hjärtans lust.

Viltspår var spännande och alla 3 spårar så lugnt och noggrannt.

Utställningen gick också jättebra med 3 glada hundar och handlers som visade dem med mjuk hand.

Lydnaden utfödes i lite väl varm temperatur men samtliga var så duktiga och jobbade sig igenom momenten.

Mh:t gick bra för alla 3 och det var så roligt att se hur olika dom var men ändå i flera olika delmoment väldigt lika Leijdi. Ingen av dem var skottberörd det allra minsta.

Atragon´s Red River Rock "Nico" tog första inteckningen i vandringspriset. GRATTIS!!!!!  

Fina priser, pokaler och rosetter fanns att vinna också :) 

Skapa din hemsida gratis!