RLD N, RLD F, SE UCH, FI UCH, NO UCH, NORD UCH C.I.B SE VCH Yellow Eyes Occra. 

Leijdi, min fina dam... en snäll tik som helhjärtat är med på alla mina påhitt. Oavsett om det är lydnad, viltspår eller att tälta i Kiruna.


Mh var både roligt och intressant.

Vi passade på att smita in på ett Mh. Leijdi tyckte det var en smula konstigt men gick genom testet mestadels med upphöjt lugn. Domaren var lite förvånad eftersom hon "bara var". Inte särskilt rädd, inte särskilt upprörd, inte särskilt hotfull ...  inte särskilt någonting utan hon var bara uppmärksam och tog sig igenom banan ett moment i taget.

Hälsotester.

Ögonlysning : Ua 

HD: A/A

AD: 0/0

BAER: Normal

Patella: 0

Björntest

Eftersom det rör sig en björn i våra skogar så ville jag veta om Leijdi skulle söka sig till björnen om hon fick vittring på den när vi var i skogen. Så vi drog iväg till Roslagens Jakt & Vilt för att se vad Leijdi gjorde i kontakt med björn. Hon visade inget större intresse för de 3 björnarna men rörde sig försiktigt runt hägnet, medan hon höll ett öga åt deras håll. Hon byggde på sig lite oro efterhand men blev aldrig såpass rädd att hon inte gick att kalla in.  Precis den reaktion jag önskade att se. Inte så rädd att hon flydde från platsen men inte heller intresserad av att söka sig fram emot björnarna heller.