Legacy of LeijDio

Den 10:e januari 2019 har Leijdi fått sin första kull. Underbara, välmeriterade och supertrevliga Chiron´s I´m A Rocker "Dio" är den stolte fadern. 

3hanar & 3 tikar. Valparna finns under fliken Legacy of LeiDio.


Leijdi.

En trevlig, stabil och arbetsvillig tik som går överens med andra hundar, både tikar och hanar. Alltid lätt att ha med sig och finner sig tillrätta överallt. Leijdi går att promenera med okopplad i skog och mark men med viss försiktighet. Vi har tävlat och tränat i flera olika grenar och Leijdi är med på allt. Vi har uppnått godkännt resultat i startklass lydnad och appellklass spår, vi har diplom i rallylydnad nybörjar och fortsättningsklass och vi har uppnått championat i utställning och viltspår. För mer ingående information om Leijdi ta en titt på hennes sidor.

Dio är en väldigt tillgänglig hund som är lättlärd och som har väldigt lätt för att anpassa sig efter situationen. Han kan vara med precis överallt och jag behöver aldrig oroa mig över hur han sköter sig. Kort sagt väldigt bra mentalt och med ett mycket tilltalande sätt. Tydlig på och avknapp. Är helt lugn och avslappnad när han ska vara det för att i nästa sekund kunna tagga till när det är dags för jobb. Vi kör barmarksdrag ca två g i veckan. Tränar och tävlar Lure Coursing och ställs ut internationellt med goda resultat. Han är familjens kelgris och clown och han är väldigt lätt att tycka om. 2017 var han nr 1 på Lure Coursing listan och nr 2 på utställningslistan för Podenco Ibicenco. DK JV-16 DK UCH NO UCH NORD JV-16 SE LCCH SE UCH
PL JV-16, PL V-16, N JV-16, DK JV-16, KB JV-16, KB V-16 BENELUX V-18, KB V-18. EM-silver i LC 2018. BIS-1 i Svenska Podencospecialen -16 C.I.B 


Fortfarande inga vappisar men vi väntar och väntar. Leijdi börjar nu bli less och har ökat med nästan hälften av sin egen kroppsvikt.