Våren 2018

Under våren 2018 kommer Leijdi få sin första kull. Underbara, välmeriterade och supertrevliga Chiron´s I´m A Rocker "Dio" kommer vara den stolte fadern.

Leijdi.

En trevlig, stabil och arbetsvillig tik som går överens med andra hundar, både tikar och hanar. Alltid lätt att ha med sig och finner sig tillrätta överallt. Vi har tävlat och tränat i flera olika grenar och Leijdi är med på allt. Vi har uppnått godkännt resultat i startklass lydnad och appellklass spår, vi har diplom i rallylydnad nybörjar och fortsättningsklass och vi har uppnått championat i utställning och viltspår. För mer ingående information om Leijdi ta en titt på hennes sidor.

Dio är en väldigt tillgänglig hund som är lättlärd och som har väldigt lätt för att anpassa sig efter situationen. Han kan vara med precis överallt och jag behöver aldrig oroa mig över hur han sköter sig. Kort sagt väldigt bra mentalt och med ett mycket tilltalande sätt. Tydlig på och avknapp. Är helt lugn och avslappnad när han ska vara det för att i nästa sekund kunna tagga till när det är dags för jobb. Vi kör barmarksdrag ca två g i veckan. Tränar och tävlar Lure Coursing och ställs ut internationellt med goda resultat. Han är familjens kelgris och clown och han är väldigt lätt att tycka om. 2017 var han nr 1 på Lure Coursing listan och nr 2 på utställningslistan för Podenco Ibicenco. Förutom de titlar som finns på hunddata så är han också: PL JV-16, PL V-16, N JV-16, DK JV-16, KB JV-16, KB V-16 BENELUX V-18, KB V-18. EM-silver i LC 2018. BIS-1 i Svenska Podencospecialen -16 Ansökan för C.I.B är inskickad till FCI.