Födda 2019-01-10. 

Leijdis första kull. Samtliga valpar är mycket framåt och frimodiga små hundar som tar för sig av vad världen erbjuder. Jag är mycket nöjd och det ska bli spännande att få följa deras utveckling framöver. :)

King Creole 

Störst i kullen och med mycket vilja att upptäcka världen. Somnade alltid när man hade honom i famnen. Tilltalsnamn Oji.

Franskt championat inom utställning, lure coursing samt rundbana.

Rikky Rock´n Roller 

Rikky är en gosse som vet vad han vill, vildast i kullen och talade ljudligt om när han var missnöjd. Ville väldigt gärna sitta i famnen och pussas.

Twistin´ Patricia

En tik med fart o fläkt samt en hel del humör. Gav sig gärna in i lek med sina större bröder. 

Trissan har genomgått mh med skott. 

Red River Rock 

Stillsammast i kullen var denna vackra gosse. Han ville upptäcka världen i sin egen takt och sov gärna i famnen

Nico har genomgått mh med skott. Såå duktig.

Darling Nelly Grey

Lugn tik som inte gillade när brorsorna stökar omkring, då ville hon upp i famnen. Mkt lik sin mor i både kropp och psyke. 

Nelly har genomgått mh med skott, hon var jätteduktig.

CSS World Winner 2022 

Dixiland Rock 

Framåt tik som gärna ville upptäcka världen, helst i 180 knyck. 

Dixi exporterades till Finland.

Leijdi.

En trevlig, stabil och arbetsvillig tik som går överens med andra hundar, både tikar och hanar. Alltid lätt att ha med sig och finner sig tillrätta överallt. Leijdi går att promenera med okopplad i skog och mark men med viss försiktighet. Vi har tävlat och tränat i flera olika grenar och Leijdi är med på allt. Vi har uppnått godkännt resultat i startklass lydnad och appellklass spår, vi har diplom i rallylydnad nybörjar och fortsättningsklass och vi har uppnått championat i utställning och viltspår. 

Dio.

 En väldigt tillgänglig hund som är lättlärd och som har väldigt lätt för att anpassa sig efter situationen. Han kan vara med precis överallt och jag behöver aldrig oroa mig över hur han sköter sig. Kort sagt väldigt bra mentalt och med ett mycket tilltalande sätt. Tydlig på och avknapp. Är helt lugn och avslappnad när han ska vara det för att i nästa sekund kunna tagga till när det är dags för jobb. Vi kör barmarksdrag ca två g i veckan. Tränar och tävlar Lure Coursing och ställs ut internationellt med goda resultat. Han är familjens kelgris och clown och han är väldigt lätt att tycka om. 2017 var han nr 1 på Lure Coursing listan och nr 2 på utställningslistan för Podenco Ibicenco. DK JV-16 DK UCH NO UCH NORD JV-16 SE LCCH SE UCH

PL JV-16, PL V-16, N JV-16, DK JV-16, KB JV-16, KB V-16 BENELUX V-18, KB V-18. EM-silver i LC 2018. BIS-1 i Svenska Podencospecialen -16 C.I.B

Skapa din hemsida gratis!