Minneslund.

En sida tillägnad de högt älskade hundar jag mist. Underbara följeslagare som gjort mitt liv så rikt. Vila mjukt mina skatter.

Explosiv´s Rizzie. "Rizzie". En riesenschnauzer peppar & salt som blev min första egna hund. Vi gjorde allt tillsammans och upplevde så mycket. Alla bebisar, oavsett art, var alltid Rizzies bebisar och hon var mer el mindre alltid skendräktig. Rizzie varnade oss även ca en vecka innan min far fick sin hjärtinfarkt.  

Slåboda´s Top Ten. "Hrímnir" eller "Kejsaren". En japansk spets med mycket integritet vilket gav honom smeknamnet Kejsaren, men han hade också en rejäl arbetslust. Hrímnir älskade att ligga på rygg i knät och få magen kliad. Hrímnir var med på allt och gick alltid framåt med stor självsäkerhet. Tolerant med andra hundar men helt ointresserad av att leka.   

Tengil. Schäfer/rottweiler/dobermann. Älskade Tengil, du var en helt otrolig hund. Trots att du var en riktig odåga som valp så växte du upp till att bli en så enormt snäll och klok hund. Underbar med andra hundar och med folk. Du slets ifrån mig strax innan din 5 årsdag och jag saknar dig så oerhört mycket. Furuviks djurpark är inte alls lika rolig utan ditt sällskap. 

Ister Igo De Terra Mirabili. "Arrak". Min vanvårdade, illa behandlade lille skrutt. Du var så osäker och nedtryckt när du kom till mig. Rädd för saker jag höll i och ibland stängde du helt enkelt bara av. Vartefter vi lärde känna varandra blommade du upp och visade ditt sanna jag. En sådan snäll och lugn dobermann du var. Vi fick nästan 2 år tillsammans men det fanns inget jag kunde göra för att fixa din dåliga rygg. Mitt hjärta brast den dag jag lät dig slippa ha ont mer. Vila i frid älskade skrutt, vi ses igen en dag.

Skapa din hemsida gratis!